Peter Groot, Keurslager

Ruim 30 jaar bieden wij u al de combinatie van een gezonde veestapel, prachtig grasland en respect voor het dier van de slager.

Gezond en zuiver

Aan het welzijn van de dieren wordt veel aandacht geschonken door Fa. Van Dalen uit Schagen. Geen intensieve fokmethodes, maar rustig groeien door uitgebalanceerde voedselprogramma's. Met als einresultaat; vlees zoals vlees moet zijn. Vetarm en zonder toevoeging.

Met de goede smaak van de natuur

Bij ons haalt u vlees wat lekker, gezond en vers is. Dus niet massaal en anoniem, maar rustig genieten van de constante kwaliteit en eerlijkheid uit de regio. Eten wat u verdient!

Een greep uit ons assortiment:

  • biefstuk
  • kogelbiefstuk
  • haasbiefstuk
  • zijlende
  • staartstuk
  • runderschnitzel
  • sukadelappen
  • riblappen
  • runderrollade
  • rosbief
  • braadlappen
  • bieflappen
  •  stooflapjes
  • braadstuk
  • runderpoulet
  • hacheevlees

Nieuw in ons assortiment is de "Scotch beef".

In de Schotse bergen en valleien en op de eilanden is de veehouderij altijd al van fundamenteel belang geweest voor de bevolking. 
Generaties traditionele ambachtelijkheid zijn doorgegeven van vader op zoon. Werken in harmonie met de natuur en met gebruik van haar beste middelen - natuurlijke gewassen, zuiver water en heldere lucht - maken dat Schotse boeren trots zijn op het vlees dat ze produceren, dat van de allerhoogste kwaliteit is. Schotland is de bakermat van vele beroemde vleesrassen.

Aberdeen-Angus

Schotse Aberdeen-Angus runderen behoren tot de beste rundvleesrassen van de wereld. Het huidige Angusras is gefokt met als doel een gezonde en hoge vleeskwaliteit. Angus vlees is fijndradig, mooi gemarmerd met een krachtige rode kleur en na het braden is het zacht en sappig met een kostelijke eigen smaak. Niet enkel het dierenras is van belang bij de kwaliteit, maar ook het biologisch voederen en natuurgetrouw houden van de dieren. En dat gebeurt bij alle Schotse rassen. Onder gastronomen geniet het vlees van het Aberdeen Angus-ras grote bekendheid. Het is veel malser en voller van smaak dan andere vleesrassen. Dit komt onder andere door het intermusculaire vet. Tevens is het vlees rijk aan ijzer en proteïne.

Peter Groot, Keurslager

Van Ostadelaan 276
1816JH Alkmaar
0725120919

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 08:00 - 17:00
zondag Gesloten