Peter Groot, Keurslager

Wij zijn echt trots op ons team!

Het team van Keurslagerij Peter Groot bestaat uit een jong, enthousiast, vakbekwaam, gezellig, maar vooral gastvrij team. Zij helpen u graag, kom gerust eens langs. Maar voor nu, maak kennis met het team.

Peter

Peter

Sandra

Sandra of zeg maar San, werkt al en aantal jaren in onze keurslagerij. Met alle creativiteit die Sandra bezit zorgt zij er voor dat de hele toonbank er tip top uitziet. San zorgt ervoor dat de toonbank spannend blijft en verschuift hier en daar wel eens wat producten. Drie dagen per week zorgt Sandra ervoor dat alle vleeswaren vers afgesneden worden en dat de klanten met een goed advies de deur uitgaan. Daarnaast weet Sandra alles over onze buitenlandse vleeswaren en maakt zij de heerlijkste Tappas assortimenten. 

Sandra

Iris

De meid met de knot, oftewel: Iris. Een super vrolijke meid die meerdere dagen per week in de slagerij te vinden is. De basis is gelegd, Het klanten helpen en snijden van vleeswaren heeft ze in de vingers. Maar toch is Iris ook steeds vaker in de productie te vinden. Ook dat gedeelte van het slagersbedrijf heeft haar interesse. Naast de vrolijkheid die Iris bij iedere klant overbrengt is zij een van onze vaste zaterdag verkoopsters. 

Iris

Eva

Is sinds 2000 in dienst en is de dochter van Peter. Eva werkt op zaterdag en werk 4 dagen in de week als mondhygienist . Op zaterdag staat Eva in de verdediging en zorgt zij voor de productie. Eva helpt de klanten uiterst vriendelijk en voorziet ze van alle wensen. Ook zorgt Eva ervoor dat de hele toonbank op zaterdag schoon gemaakt wordt. 

Eva

Bastiaan

Is in 2001 begonnen in de afwas maar is inmiddels ook een vertrouwd gezicht in de winkel. Bastiaan werkt 2 dagen per week. Bastiaan is de zoon van Peter en volgt de opleiding Media, Informatie, Communicatie op de Hogeschool van Amsterdam. Naast het bereiden van verschillende producten helpt Bastiaan ook klanten. Dit doet hij vol enthousiasme en met een beetje humor. Op zaterdag zorgt hij voor alle verse vleeswaren en de nodige ondersteuning. Bastiaan verzorgt onder andere de website, Social media kanalen en communicatiemiddelen in de winkel.

Bastiaan

Roos

Onze Roos is een vriendelijke verkoopster en doet iedere zaterdag enorm haar best om alle klanten van een goed advies te voorzien. Roos zorgt voor alle verse afgebranden spullen op zaterdag. Van Grillworsten tot kip, Roos zorgt ervoor dat alles optijd gebraden is.

Roos

Carla

Carla is de vrouw van Peter en versterkt het team op zaterdag ochtend. Op zaterdag zorgt Carla ervoor dat alle salades en de verse maaltijden er tip top uitzien. Daarnaast springt Carla bij waar nodig is. Van vleeswaren snijden tot specials bereiden, Carla is een behulpzame kracht op zaterdag.  

Carla

Hank

Hank

leoni

leoni

Bijanne

Rosbief-Sundayroast-VERSIE-1-LR-Proef-4-2019

Jan

Jan

Monique

Monique

Ruby

Hachee-vlees-rauw-LR-Proef-4-2019

robbin

robbin

Peter Groot, Keurslager

Van Ostadelaan 276
1816JH Alkmaar
0725120919

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 08:00 - 17:00
zondag Gesloten